Back to overview
Export results as [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0

Citation

Order by: Year of publication | Document Type | No order
Skip to: 2023 | 2022 | 2017 | 1997

2023

Kilb, Michael ORCID: 0000-0001-9751-2499 ; Giese, Helge ; Mata, Jutta ORCID: 0000-0003-2498-5054 (2023) How eating-related social media postings influence healthy eating in senders and network members: two field experiments with intensive longitudinal data. Appetite : Multidisciplinary Research on Eating and Drinking Amsterdam [u.a.] 182 Article 106430 [Article]

Mata, Jutta ORCID: 0000-0003-2498-5054 ; Kadel, Philipp ; Frank, Ronald ; Schüz, Benjamin (2023) Education- and income-related differences in processed meat consumption across Europe: Tthe role of food-related attitudes. Appetite : Multidisciplinary Research on Eating and Drinking Amsterdam [u.a.] 182 Article 106417 [Article]

2022

Herwig, Ira E. ; Mata, Jutta ORCID: 0000-0003-2498-5054 ; Kadel, Philipp (2022) Eine Umfrage zur Unterstützung eines stärker pflanzenbasierten Angebotes in einer Universitäts-Mensa - Ein Praxisbericht. Umweltpsychologie Bochum 25 2 63-81 [Article]

2017

Hörisch, Jochen (2017) Auftakt. Geld kann man nicht essen – aber für gutes Essen ausgeben. Über das Spannungsverhältnis von Ökonomie und Kulinaristik. Jahrbuch für Kulinaristik München 1 276-279 [Article]

1997

Burkhart, Dagmar (1997) Die Kartoffel im traditionellen Nahrungssystem der Russen. Die Kartoffel München 35-38 [Book chapter]

This list was created automatically on Wed Jan 22 06:28:39 2025 CET