Le rôle du bar dans le roman franco-africain Verre Cassé d’Alain Mabanckou et Tram 83 de Fiston Mwanza Mujila


Görtz, Julia



Document Type: Conference or workshop publication
Year of publication: 2019
Book title: Cultures et mots de la table : Comment parle-t-on de la nourriture et de la cuisine en termes académiques, littéraires et populaires / argotiques?
The title of a journal, publication series: Sprache - Kultur - Gesellschaft
Volume: 21
Page range: 243-254
Conference title: XIe Colloque International D’Argotologie "Cultures et mots de la table"
Location of the conference venue: Leipzig, Germany
Date of the conference: 02.-04.11.2017
Publisher: Bastian, Sabine ; Felten, Uta ; Goudaillier, Jean-Pierre
Place of publication: Berlin ; Bern ; Bruxelles
Publishing house: Peter Lang
ISBN: 978-3-631-78562-1 , 3-631-78562-3 , 978-3-631-78695-6
ISSN: 2195-3678
Related URLs:
Publication language: French and Italian
Institution: School of Humanities > Romanische Literatur- u. Medienwissenschaft I (Ruhe 2010-)
Subject: 440 French, Romance languages in general
450 Italian, Romanian, Rhaeto-Romanic

Dieser Datensatz wurde nicht während einer Tätigkeit an der Universität Mannheim veröffentlicht, dies ist eine Externe Publikation.




Metadata export


Citation


+ Search Authors in

BASE: Görtz, Julia

Google Scholar: Görtz, Julia

+ Page Views

Hits per month over past year

Detailed information



You have found an error? Please let us know about your desired correction here: E-Mail


Actions (login required)

Show item Show item