Zurück zur Übersicht
Exportieren als [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0

Zitation

Gruppieren nach: Dokumenttyp | Erscheinungsjahr | Keine Sortierung
Springe zu: 2023 | 2015 | 2014 | 2010 | 2009
Anzahl der Einträge: 6.

2023

Mata, Jutta ORCID: 0000-0003-2498-5054 ; Kadel, Philipp ; Frank, Ronald ; Schüz, Benjamin (2023) Education- and income-related differences in processed meat consumption across Europe: Tthe role of food-related attitudes. Appetite : Multidisciplinary Research on Eating and Drinking Amsterdam [u.a.] 182 Article 106417 [Zeitschriftenartikel]

2015

Mata, Jutta ORCID: 0000-0003-2498-5054 ; Frank, Ronald ; Hertwig, Ralph (2015) Higher body mass index, less exercise, but healthier eating in married adults: Nine representative surveys across Europe. Open Access Social Science & Medicine Amsterdam [u.a.] 138 119-127 [Zeitschriftenartikel]
[img]

2014

Mata, Jutta ORCID: 0000-0003-2498-5054 ; Frank, Ronald ; Gigerenzer, Gerd (2014) Symptom recognition of heart attack and stroke in nine European countries: a representative survey. Open Access Health Expectations Oxford [u.a.] 17 3 376-387 [Zeitschriftenartikel]
[img]

2010

Gigerenzer, Gerd ; Mata, Jutta ORCID: 0000-0003-2498-5054 ; Frank, Ronald (2010) Response. Open Access Journal of the National Cancer Institute : JNCI Oxford ; Cary, NC 102 5 356-357 [Zeitschriftenartikel]
[img]
Vorschau

2009

Gigerenzer, Gerd ; Mata, Jutta ORCID: 0000-0003-2498-5054 ; Frank, Ronald (2009) Public knowledge of benefits of breast and prostate cancer screening in Europe. Open Access Journal of the National Cancer Institute : JNCI Oxford ; Cary, NC 101 17 1216-1220 [Zeitschriftenartikel]
[img]
Vorschau

Gigerenzer, Gerd ; Mata, Jutta ORCID: 0000-0003-2498-5054 ; Frank, Ronald ; Feufel, Markus (2009) Wie informiert ist die Bevölkerung über den Nutzen der Krebsfrüherkennung? Europaweite Studie erfasst Kenntnisstand. Open Access Onkologie heute : Praxis, Fortbildung, Forschung Kulmbach 7 5 8-10 [Zeitschriftenartikel]
[img]

Diese Liste wurde am Sat Nov 23 01:10:25 2024 CET automatisch erstellt.