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Anzahl der Einträge: 4.

2025

Barnis, Núria Pedrós ; Alazza, Nourat Noemi ; Emmer, Christine ORCID: 0000-0003-0243-8463 ; Callies, Carolin M. ; Mata, Jutta ORCID: 0000-0003-2498-5054 ; Schüz, Benjamin (2025) Soziale Unterschiede im Gesundheitsverhalten verstehen und verändern: Ernährung als Schnittstelle zwischen sozialer Ungleichheit und Gesundheit. Open Access Bundesgesundheitsblatt, Gesundheitsforschung, Gesundheitsschutz Berlin ; Heidelberg 68 9 986-993 [Zeitschriftenartikel]
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2023

Mata, Jutta ORCID: 0000-0003-2498-5054 ; Kadel, Philipp ; Frank, Ronald ; Schüz, Benjamin (2023) Education- and income-related differences in processed meat consumption across Europe: Tthe role of food-related attitudes. Appetite : Multidisciplinary Research on Eating and Drinking Amsterdam [u.a.] 182 Article 106417 [Zeitschriftenartikel]

2022

Klink, Urte ; Mata, Jutta ORCID: 0000-0003-2498-5054 ; Frank, Roland ; Schüz, Benjamin (2022) Socioeconomic differences in animal food consumption: education rather than income makes a difference. Open Access Frontiers in Nutrition : FNUT Lausanne 9 Article 993379 1-15 [Zeitschriftenartikel]
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2021

Schüz, Benjamin ; Meyerhof, Hannah ; Hilz, Lisa Karla ; Mata, Jutta ORCID: 0000-0003-2498-5054 (2021) Equity effects of dietary nudging field experiments: Systematic review and meta-synthesis. Open Access Frontiers in Public Health Lausanne 9 Article 668998 1-13 [Zeitschriftenartikel]
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Diese Liste wurde am Sat Oct 11 01:35:44 2025 CEST automatisch erstellt.